Loading...
Litigii2020-06-18T17:27:45+00:00

Răzvan Hopu│Avocat se mândrește cu o practică consacrată în litigii și dispute, cu experiență în consilierea și reprezentarea clienților într-un spectru larg de chestiuni litigioase, inclusiv litigii comerciale și civile, de dreptul muncii, drept penal, administrativ, proprietate intelectuală, societar, asigurări, insolvență și de drept fiscal.

Biroul nostru de avocatură a acumulat o experiență solidă în cazuri complexe, asigurând reprezentarea clienților de la judecătorii până la Înalta Curte de Casație și Justiție, precum și în fața Curții Constituționale a României. Răzvan Hopu│Avocat analizează situațiile specifice clienților săi, separând în detaliu riscurile și oportunitățile, punctele forte și punctele slabe înainte de a stabili cea mai avantajoasă strategie pentru client.

De asemenea, biroul nostru sprijină clienții în gestionarea fazelor pre-litigioase și, în general, în ceea ce privește negocierile care pot conduce spre o soluționare alternativă a conflictelor. Oferă asistență și cu privire la diferite proceduri care vizează obținerea și punerea în executare a hotărârilor judecătorești.

Cabinetul nostru de avocatură are experiență în dreptul penal și ghidează clienții în fiecare etapă a litigiului, inclusiv în procedura de urmărire penală, planifică strategia pentru a obţine o apărare şi o soluţie favorabilă.

Răzvan Hopu│Avocat are experiență semnificativă în gestionarea cazurilor de spălare de bani, evaziune fiscală, deturnare de fonduri, înșelăciune, corupție, infracțiuni electorale și alte infracțiuni din sfera economică și financiar-bancară.

Indiferent de contextul economic, companiile pot trece prin perioade de dificultăți financiare sau structurale. În aceste perioade, Răzvan Hopu│Avocat oferă asistență și consiliere pentru a le ajuta să depășească orice perioadă de presiune severă.

Biroul nostru oferă o gamă completă de servicii de consultanță, asistență și reprezentare a companiilor aflate în dificultate, precum și a asociaților/acționarilor acestora.

De asemenea, cabinetul nostru de avocatură oferă asistență și reprezentare cu privire la recuperarea creanțelor, inclusiv în etapa de pre-insolvență, în proceduri de prevenire și insolvență judiciară, proceduri de reorganizare și faliment, atât pentru creditori, cât și pentru debitori.

Acest website utilizează cookie-uri și servicii terțe. Setări Ok

third party services.

Google analytics - traffic