Loading...
ACASA2021-05-08T09:56:45+00:00

CINE SUNTEM

Răzvan Hopu│Avocat furnizează servicii juridice complete care includ consultanță juridică, cât și asistență si reprezentare în fața instanțelor de judecată, în diferite arii de expertiză, respectiv în materie de drept societar și comercial, de dreptul muncii, insolvență, bancar și financiar, fuziuni și achiziții, asigurări, achiziții publice, proprietate intelectuală, chestiuni fiscale.

Mai multe…

LITIGII

Răzvan Hopu│Avocat se mândrește cu o practică consacrată în litigii și dispute, cu experiență în consilierea și reprezentarea clienților într-un spectru larg de chestiuni litigioase, inclusiv litigii comerciale și civile, de dreptul muncii, drept penal, administrativ, proprietate intelectuală, societar, asigurări, insolvență și de drept fiscal.

Mai multe…

CONSULTANȚĂ JURIDICĂ ÎN AFACERI

Răzvan Hopu│Avocat asistă clienți persoane fizice și companii în diferite domenii ale mediului de afaceri, în special asupra problemelor juridice de drept societar și comercial, de dreptul muncii, dreptului imobiliar, chestiunilor legate de proprietate intelectuală și cele fiscale. Ne dorim să dezvoltăm o relație strânsă și pe termen lung cu fiecare dintre clienții noștri.

Mai multe…

AI ÎNTREBĂRI DESPRE O PROBLEMĂ JURIDICĂ?

ÎNTÂLNEȘTE ECHIPA.

DOMENII DE EXPERTIZA

DREPT SOCIETAR & COMERCIAL

DREPTUL MUNCII

DREPT IMOBILIAR ȘI CONSTRUCȚII

PROPRIETATE INTELECTUALĂ

HAI SĂ LUCRĂM ÎMPREUNĂ

SUCCESUL ÎN AFACERI AL CLIENȚILOR NOȘTRI ESTE PE PRIMUL LOC

CONTACTEAZA-NE
Acest website utilizează cookie-uri și servicii terțe. Setări Ok

third party services.

Google analytics - traffic